Vaření.czReceptyRybí filé se salátem a koprovou majonézou

Rybí filé se salátem a koprovou majonézou

Recept na výborný a nenáročný hlavní chod z rybího filé a koprové majonézy.


5.05x
45 min
1×

Ingredience

750 grybí filé bez kosti

podle chuti

sůl
mletý pepř

trojobal

vejce
strouhanka
mouka

příloha

3 lžičkyhořčice
2 lžičkykopr
3 lžícedomácí majonéza

salát

1 špetkahořčice
2 lžíceocet balsamico
4 lžíceolivový olej

na ozdobu

citron

podle potřeby

olej na smažení
1 hlávkabarevný salát

Postup přípravy

Rybí filé bez kostí nakrájíme na menší kousky asi 40 g. Rybí kousky opláchneme a dobře osušíme. Osolíme je, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme troškou kopru. Rybí kousky obalíme klasicky v mouce, vejci a nakonec ve strouhance. Dobře přitlačíme, ať strouhanka dobře drží. Rybí filé osmažíme dozlatova z obou stran, jak jsme zvyklí. Hotové je odložíme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk. Balsamico smícháme s hořčicí, solí, pepřem a olejem. Tímto dresingem promícháme opraný salát. Majonézu promícháme s nasekaným koprem a hořčicí. Rybí filé upravíme na talíř s měsíčkem citronu, ochuceným salátem a koprovou majonézou. Rybí filé se salátem a koprovou majonézou podáváme jako hlavní chod třeba s čerstvým pečivem.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé se salátem a koprovou majonézou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena