Rybí filé po orientálsku

Jednoduchý, ale dobrý recept, jak připravit rybu.


2.973x
25 min

Ingredience

rostlinný olej
600 grybí filé

marináda

4 stroužkyčesnek
sůl
2 lžícecitronová šťáva
0.5 lžičkydrcený kmín
0.5 lžičkymletý zázvor
0.5 lžičkychilli koření

trojobal

2 ksvejce
strouhanka
2 lžícemléko
hladká mouka

Postup přípravy

Rybí filé nakrájíme na porce a vložíme na 3 až 4 hodiny do marinády, kterou si připravíme z rozetřeného česneku, zázvoru, chilli koření, drceného kmínu, citronové šťávy a ze soli. Pokud se vám zdá, že marinády je málo, můžete přidat trochu oleje. Nádobu s rybím filé namočeným do marinády odložíme na chladné místo nebo do chladničky. Během marinování občas zlehka promícháme. Potom rybí filé vyjmeme, necháme okapat, obalíme v hladké mouce, ve vejcích, která jsme rozšlehali s mlékem a ve strouhance. Rybí filé po orientálsku smažíme na rozehřátém rostlinném oleji z obou stran dozlatova. Hotové rybí filé po orientálsku pokapeme trochou citronové šťávy a podáváme s dušenou rýží nebo bramborovou kaší.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí filé po orientálsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena