Ryba pod čepicí

Zeleninová pochoutka s rybou pro každou příležitost.


3.0102x
120 min

Postup přípravy

V osolené vodě uvaříme červenou řepu a mrkve. Brambory uvaříme ve slupce. Mrkev, řepu a vejce nastrouháme nahrubo. Brambory a cibuli oloupeme. Brambory nastrouháme, cibuli nakrájíme. Rybu, třeba zavináč, nakrájíme na kousky. Na talíř postupně klademe vrstvy takto: na talíř rozprostřeme cibuli a pokapeme ji olejem. Cibuli posypeme kousky ryby. Pak ji posypeme brambory a pomažeme majonézou. Posypeme řepou a opět pomažeme majonézou. Posypeme mrkví a opět potřeme majonézou. Nakonec vše zasypeme vejci. V podstatě vytvoříme dort. Rybu pod čepicí necháme asi hodinu uležet a chladit. Po té ji krájíme jako dort a podáváme.
user-icon

autor máma

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ryba pod čepicí

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z ruské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena