Ryba po řecku

Recept na zapečené rybí filé se zeleninou.


5.07x
45 min

Ingredience

2 stroužkyčesnek
1 lžičkasůl
2 kspaprika
1 kscibule
1 kscitron
4 lžícekečup
mletý pepř
olej na smažení
80 dkgrybí filé (treska)

na obalení

hladká mouka

Postup přípravy

Rybí filé omyjeme, osušíme a pokapeme citronem. Osolíme ho, opepříme, obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji smažíme dočervena. Pak filé vyjmeme a necháme v teple.

Do výpeku vhodíme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Přidáme nakrájené papriky, kečup a na plátky nakrájený česnek. Vše mírně osolíme a opepříme a ještě chvíli dusíme. Potom přidáme osmažené filé, vložíme na chvíli do trouby a ještě asi 15 minut zapékáme.

Rybu po řecku podáváme s různě upravenými brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ryba po řecku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.