Ruská vejce po horácku

Rychlá večeře z vajec uvařených natvrdo a křenové šlehačky.


3.68x
30 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Houby necháme okapat. Křen očistíme a nastrouháme. Smetanu našleháme.

Na talířek položíme půlky vařených vajec, obložíme je houbami.

Křen smícháme s našlehanou smetanou. Křenovou šlehačkou zdobíme jednotlivé porce.

Ruská vejce po horácku podáváme s pečivem, budou vám chutnat zejména holdujete-li křenu.
user-icon

autor Staňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ruská vejce po horácku

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.