Ruská vejce po horácku

Rychlá večeře z vajec uvařených natvrdo a křenové šlehačky.


3.68x
30 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Houby necháme okapat. Křen očistíme a nastrouháme. Smetanu našleháme. Na talířek položíme půlky vařených vajec, obložíme je houbami. Křen smícháme s našlehanou smetanou. Křenovou šlehačkou zdobíme jednotlivé porce. Ruská vejce po horácku podáváme s pečivem, budou vám chutnat zejména holdujete-li křenu.
user-icon

autor Staňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ruská vejce po horácku

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena