Těsto:
Z hladké mouky, tuku, cukru, vajec a amonia namočeného v trošce vlažného mléka vypracujeme vláčné těsto. Rozdělíme ho na poloviny a vyválíme na pláty o velikosti plechu. 2 plechy vyložíme pečícím papírem. Do jedné poloviny můžeme pro obarvení přidat kakao. Pečeme horkým vzduchem při 150 °C asi 20 minut. Upečené placky necháme vychladnout.
Krém:
V mléce rozmícháme pudinkový prášek a vše povaříme. Pudink necháme vychladnout. Ušleháme máslo s cukrem (ručním šlehačem) a po lžících přidáváme zcela vychladlý pudink. Krém šleháme asi 2 minuty.
Vrstvení:
Piškoty postupně namáčíme v rumu! Na jednu placku natřeme 1/2 krému, poklademe vrstvu piškotů namočených v rumu a dáme druhou polovinu krému. Přiložíme druhou placku, potřeme čokoládovou polevou. Posypeme strouhaným kokosem.
Řezy necháme v chladu uležet, výborně chutnají se šlehačkou.
Poleva:
Smícháme cukr se škrobem a kakao, přidáme tuk, mléko a rozpustíme.