Rozmarýnové řízky

Vepřové řízky marinované v mléce, oleji, rozmarýnu a prášku do pečiva.


3.0687x
20 min

Postup přípravy

Naklepané vepřové řízky marinujeme minimálně 4 hodiny v marinádě složené z mléka, rozmarýnu, soli, oleje a prášku do pečiva. Potom je obalíme v trojobalu a usmažíme. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší a kyselou okurkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rozmarýnové řízky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena