Roštěná stroganov

Tento recept na stroganov se osvědčí při slavnostní večeři, když není na vaření dost času.


3.481x
35 min

Postup přípravy

Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na nudličky, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Na pánvi rozehřejeme olivový olej. Stačí opravdu málo. Do rozpáleného oleje vsypeme maso. Když se maso trochu zatáhne, přidáme žampiony.

Ochutíme solí, pepřem, kořením na čínu, podle chuti lze zvolit i jiné koření. Podlijeme sklenkou vína, přikryjeme pokličkou a dusíme než maso změkne. Když je maso měkké zalijeme smetanou.

Roštěnou stroganov podáváme s rýží a zeleninovou oblohou.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roštěná stroganov

Zpět na recept