Roštěná po viktoriánsku

Recept na vynikající netradiční roštěnou pro náročné.


4.192x
45 min

Postup přípravy

Maso očistíme a tence naklepeme, osolíme, opepříme. Utřeme oloupaný česnek a plátky masa česnekem potřeme. Maso vtěsnáme do meší nádoby a prohněteme s olivovým olejem a mlékem. Necháme nejlépe do druhého dne odležet. Nejméně však 4 hodiny.

Poté maso obalíme v trojobalu ze dvou vajíček.

Připravíme si směs ze tří rozklepnutých vajec, strouhaného parmazánu a bílého vína.

Obalené roštěnky v trojobalu ještě smáčíme těsně před smažením v parmezánové směsi. Roštěnou smažíme zvolna dorůžova.

Roštěnou po viktoriánsku podáváme s hranolkami, s americkým nebo vařeným bramborem. Jako příloha nesmí chybět zelenina.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roštěná po viktoriánsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.