Roštěná po viktoriánsku

Recept na vynikající netradiční roštěnou pro náročné.


4.192x
45 min

Postup přípravy

Maso očistíme a tence naklepeme, osolíme, opepříme. Utřeme oloupaný česnek a plátky masa česnekem potřeme. Maso vtěsnáme do meší nádoby a prohněteme s olivovým olejem a mlékem. Necháme nejlépe do druhého dne odležet. Nejméně však 4 hodiny.

Poté maso obalíme v trojobalu ze dvou vajíček.

Připravíme si směs ze tří rozklepnutých vajec, strouhaného parmazánu a bílého vína.

Obalené roštěnky v trojobalu ještě smáčíme těsně před smažením v parmezánové směsi. Roštěnou smažíme zvolna dorůžova.

Roštěnou po viktoriánsku podáváme s hranolkami, s americkým nebo vařeným bramborem. Jako příloha nesmí chybět zelenina.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roštěná po viktoriánsku

Zpět na recept