Rošťáci

Recept na výbornou chuťovku na doma nebo na grill party. Maso je samozřejmě lepší nechat uležet.


3.1121x
20 min
1×

Postup přípravy

Vejce rozklepneme. Vmícháme do něj sůl, pepř, maggi, worcester, hořčici a solamyl. Těstíčko důkladně promícháme. Vepřové řízky podle potřeby očistíme, omyjeme a v igelitovém pytlíku rozklepeme. Připravené řízky obalíme v těstíčku, naskládáme do čisté misky a zbylým těstíčkem přelijeme. Rošťáky dáme do lednice na 1 - 2 dny marinovat a uležet. Uleželé rošťáky opékáme obalené v těstíčku - jako přírodní.
user-icon

autor Síma

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rošťáci

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena