Rošťáci

Recept na výbornou chuťovku na doma nebo na grill party. Maso je samozřejmě lepší nechat uležet.


3.1121x
20 min
1×

Postup přípravy

Vejce rozklepneme. Vmícháme do něj sůl, pepř, maggi, worcester, hořčici a solamyl. Těstíčko důkladně promícháme.

Vepřové řízky podle potřeby očistíme, omyjeme a v igelitovém pytlíku rozklepeme. Připravené řízky obalíme v těstíčku, naskládáme do čisté misky a zbylým těstíčkem přelijeme.

Rošťáky dáme do lednice na 1 - 2 dny marinovat a uležet.

Uleželé rošťáky opékáme obalené v těstíčku - jako přírodní.
user-icon

autor Síma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rošťáci

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.