Vaření.czReceptyRošťáci z vepřové kýty

Rošťáci z vepřové kýty

Tento recept je vhodný pro ty, kteří nemají moc rádi suché maso (vepřovou kýtu, kotlety a jiné). Jednoduše maso naložíme v marinádě a potom opečeme. To je pak dobrota!


5.05x
30 min
2×

Ingredience

4 plátkyvepřová kýta

podle potřeby

olej

marináda

1 lžičkasůl
2 ksvejce
4 lžičkysolamyl
4 lžičkyplnotučná hořčice
2 lžíceworchester
1 lžičkamletý černý pepř
2 lžícepolévkové koření maggi

Postup přípravy

Na marinádu smícháme vejce, solamyl, plnotučnou hořčici, worchester, polévkové koření maggi, mletý černý pepř a sůl. Den předem plátky masa naklepeme a potom postupně namáčíme do marinády a skládáme do misky. Zbylou marinádou maso zalijeme a dáme do ledničky uležet. Druhý den naložené maso opečeme na oleji. Rošťáky z vepřové kýty podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rošťáci z vepřové kýty

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena