Roláda z mletého bůčku

Bůčková cholesterolová bomba. Plněná roláda vejci, šunkou, sýrem, vejcem a paprikou. Ne moc zdravé, ale vynikající!


3.1198x
45 min
1×

Postup přípravy

Bůček jemně umeleme, zalijeme mlékem a důkladně prohněteme. Směs necháme v lednici aspoň 24 hodin odpočinout v lednici.

Druhý den si rozhřejeme pánev, přidáme olej a umícháme na ní vejce. Necháme je vychladit. Papriku očistíme a nakrájíme na nudličky.

Z bůčku rozválíme na podložce tlustší placku. Tu pořádně osolíme a opepříme. Rozložíme na ni plátky sýra, šunky, nasypeme míchaná vejce a rozhrneme na vejce dáme párky. Ještě obložíme nakrájenou paprikou.

Celé to zabalíme do rolády a necháme v předehřáté troubě upéct.

Podáváme s bramborovou kaší.
user-icon

autor jan.666


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roláda z mletého bůčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.