Velice jednoduchý recept na pečení v pomalém hrnci.
Hodnocení
3.7
/ 5 (6x)
Doba přípravy
10 min
Ingredience
Ostatní
Cibule1 ks
Voda1/2 sklenice
Řapíkatý celer2 řapíky
Baby karotka1/2 balíčku
Brambory4-5 ks
Podle chuti
Koření
Postup přípravy
Cele hovězí maso, může být i vepřové, orestujeme ze všech stran na pánvi.
Do pomalého hrnce dáme trochu vody. Přidáme na nudličky pokrájenou cibuli, baby mrkev nebo mrkev nakrájenou na kolečka, čtvrtky brambor a celer nakrájený na měsíčky. Vše osolíme, okořeníme a zamícháme. Na zeleninu položíme orestované maso. Hrnec zakryjeme a vše vaříme asi 6 hodin. Neotvíráme.
Upečený roastbeef z pomalého hrnce vyjmeme, nakrájíme a můžeme podávat.
mila Aleno,ta zelenina tam musi byt i ty brambory,za 6 hod.je hotovy cely obed,neboli vecere.Maso je mekoucke musi se davat pozor aby se pri vytahovani nerozpadlo,zelenina s bramborama jsou taktez uvarene,bez toho aby se rozpadaly na kusy!!!Ten rychly hrnec se nesmi!!!! otvirat!!!Je to vyborne a jednoduche,vecer nez jdu spat,nebo rano nez jdu do prace...zapnu hrnez na 8h nebo na pomalu a prijdu z prace a vse je hotovo!!!A to nemluve o navstevach a svatcich!Je to velice jednoduche!A k tomu koreni,muzes tam dat cokoli....
alena
roastbeef
roastbeef se upravuje bez zeleniny a hlavně má být řádně okořeněn hrubě mletým pepřem, toho tam musí být opravdu hodně a na to bych kladla důraz.