Řízek po kovářsku

Řízek trochu jinak, ale výborný.


4.226x
45 min

Ingredience

2 kscibule
1 dílsvětlé pivo (7 - 10%)
600 gvepřová kýta nebo kuřecí maso

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

trojobal

1 ksvejce
strouhanka
hladká mouka

na potření

4 lžičkyhořčice plnotučná

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Připravíme si marinovanou cibuli. Oloupeme ji, nakrájíme na kolečka a naložíme do světlého piva. Marinujeme. Nakrájené maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na jednu polovinu masa dáme marinovanou cibuli, druhou přeložíme a konce naklepeme - obě části tímto trochu spojíme. Řízky obalíme v klasickém trojobalu. Rozpálíme si dostatek oleje na pánvi a řízek po kovářsku usmažíme.
user-icon

autor helena.ve

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Řízek po kovářsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena