Ričet

Recept na fazole se zeleninou, bramborami a uzeným masem.


2.91003x
160 min

Ingredience

300 gbrambory
1 kscibule
0.5 ksceler
1 ksrajče
1 ksmrkev
1 kspetržel
100 gfazole
400 guzené maso
200 gječné kroupy

podle chuti

1 stroužekčesnek
sůl
petrželka
bobkový list
mletý černý pepř

Postup přípravy

Fazole předem namočíme a pak dáme vařit spolu s kroupami. Zatím si očistíme a nakrájíme zeleninu. Brambory nakrájíme na kostičky. Když přejdou fazole varem, přidáme maso a po hodině varu nakrájenou zeleninu a koření. Brambory přisypeme až asi 20 minut před koncem. Vzhledem k předpokládané slanosti masa solíme až ke konci. Uvařené maso vyjmeme a nakrájíme, zbylou "všehochuť" podáváme jako přílohu. Ričet podáváme nejlépe teplý.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ričet

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovinská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena