Řezy Rigo Jancsi

Vynikající smetanové řezy s čokoládovou polevou.


4.612x
60 min

Postup přípravy

Smetanu s cukrem a kakaem svaříme a přes noc necháme v ledničce. Druhý den ji vyšleháme dotuha. Ze zbylé smetany a vanilkového cukru připravíme - vyšleháme - šlehačku.

Poté vejce vyšleháme s cukrem a promícháme mouku s kakaem. Opatrně vařečkou do vyšlehaných vajec vmícháme. Těsto rozetřeme na plech s pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě při 200 °C cca 8 minut.

Upečený a vychladlý korpus poté podélně prokrojíme. Vrchní díl potřeme čokoládovou polevou a necháme zatuhnout. Poté nakrájíme na čtverce. Spodní díl potřeme šlehačkou tmavou a poté světlou a nahoru položíme čokoládové čtverce, které jsme si připravili z vrchního dílu.

Řezy Rigo Jancsi máme hotové, už jen podáváme.
user-icon

autor hanca.s


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Řezy Rigo Jancsi

Zpět na recept