Revírnická omáčka

Recept na jednu z neobvyklých omáček.


4.716x
45 min

Ingredience

cukr
sůl
0.5 dlsmetana
100 gmajonéza
10 ghořčice
citron
1 ksšalotka
hříbky
0.5 dlbílé víno
20 gsterilované okurky
celý černý pepř

Postup přípravy

Hříbky, cibuli a okurky nasekáme. Několik zrnek pepře roztlučeme. Majonézu rozmícháme s hořčicí, vínem a smetanou. Přidáme nasekané hříbky, cibuli, okurky, cukr, sůl a pepř. Podle chuti přidáme citronovou šťávu. Revírnickou omáčku podáváme se zvěřinou.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Revírnická omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena