Křehká kachní jatýrka s jarním listovým salátem můžeme podávat s opečeným nebo vařeným novým bramborem. Ale moc chutnají i bez přílohy.
1 stroužek | česnek |
3 lžíce | bílé víno |
0.5 ks | velká cibule |
400 g | kachní játra |
0.5 lžičky | strouhaný zázvor |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
omáčka | |
0.5 lžičky | solamyl |
1 dl | voda |
2 lžíce | sójová omáčka |
salát | |
1 hrst | rukola |
0.5 ks | ledový salát |
5 listů | červená čekanka |
zálivka | |
4 lžíce | olivový olej |
1 lžíce | červený vinný ocet |
podle chuti | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena