Ředkvičková polévka

Jednoduchá a rychlá ředkvičková polévka z instatního vývaru.


3.0244x
30 min

Postup přípravy

Ředkvičky omyjeme a bez loupání je nakrájíme na kolečka nebo větší kostičky. Do hrnce nalijeme litr vody, přidáme kostku masoxu nebo jiného bujonu a přidáme ředkvičky. Polévku přivedeme k varu a vaříme asi 10 - 15 minut, dokud ředkvičky nezměknou.

Mezitím v troše vody rozmícháme mouku. Když jsou ředkvičky měkké, polévku zahustíme, podle chuti okořeníme polévkovým kořením a necháme ještě asi 5 minut provařit kvůli mouce. Polévku můžeme zjemnit lžící másla nebo smetanou.

Hotovou polévku zdobíme pažitkou.

user-icon

autor milusin

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ředkvičková polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena