Kupodivu v tomto receptu nejsou ani olivy, ani jiná zelenina typická pro řeckou kuchni!
Hodnocení
3.0
/ 5 (832x)
Doba přípravy
90 min
Ingredience
- -
olej
- -
sůl
3 ks
vejce
1 ks
cibule
40 g
celer
1 ks
citron
- -
mletý pepř
- -
strouhaný sýr
- -
paprika mletá
600 g
vepřová plec
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky a osmahneme ho na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, osolíme, opepříme, vmícháme papriku, podlijeme a dusíme, podle potřeby podléváme. Nakonec šťávu zaprášíme moukou, povaříme a dochutíme solí a pepřem. Jednotlivé porce guláše posypeme na talíři sýrem a obložíme natvrdo vařenými nakrájenými vejci a plátkem citronu. Podáváme s rýží.