Ražniči po domácku

Recept je velmi rychlý a výborný.


2.717x
60 min

Ingredience

2 stroužkyčesnek
sůl
2 kscibule
20 dkgeidam
2 lžícehořčice plnotučná
20 dkganglická slanina
1 kssmetana ke šlehání
4 ksvepřová kotleta
mletý černý pepř
1 lžičkasójova omáčka

Postup přípravy

Maso omyjeme a mírně naklepeme. Pak maso nakrájíme na kostičky a dáme do pekáče vymazaného tukem. Maso osolíme a opepříme. Do misky nalijeme smetanu. Vmícháme sójovou omáčku, prolisovaný česnek a hořčici. Vše důkladně promícháme. Směsí potřeme maso. Slaninu nakrájíme na plátky. Jarní nebo červenou cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Slaninu s cibulí dáme na maso a přelijeme zbylou smetanou. Ražniči po domácku vložíme do předehřáté trouby. Aby se maso během pečení nepřipálilo, podlijeme podle potřeby trochou vody. Ražniči po domácku pečeme asi 40 minut, aby maso změklo. Ke konci posypeme strouhaným sýrem. Ražniči po domácku podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.
user-icon

autor Janula H

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ražniči po domácku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena