Raw čokoládový řez

Recept na zdravé mlsání.


4.04x
15 min

Postup přípravy

Všechny suroviny dáme do výkonného mixéru a společně rozmixujeme.
Nejprve směs mixujeme na nižší výkon, poté přidáváme na intenzitě. Mixujeme, dokud není krém dostatečně hladký.

Menší kulatou formu s odnímatelným okrajem vymažeme kokosovým olejem a vysypeme strouhaným kokosem. Druhá varianta - formu můžeme pouze vyložit papírem na pečení.

Hotový krém přendáme do připravené formy a stěrkou uhladíme.

Raw čokoládový řez umístíme do mrazáku a necháme přes noc ztuhnout.
Na druhý den řez vyndáme a před krájením jej necháme trochu povolit. Pak už jen nakrájíme požadované tvary, doporučuji spíše menší kousky, řez je opravdu sytý.

Hotový raw čokoládový řez před podáváním libovolně dozdobíme - semínky, čerstvým ovocem, hoblinkami čokolády, posypeme kakaem nebo kokosem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Raw čokoládový řez

Zpět na recept