Rakouská selská polévka

Zajímavá jednoduchá polévka.


5.05x
30 min

Ingredience

sůl
30 gmáslo
200 gbrambory
2 lžícepažitka
100 govesné vločky

Postup přípravy

Ovesné vločky a brambory nakrájené na kostičky osmažíme na másle. Základ polévky zalijeme vodou, osolíme a asi půl hodiny povaříme. Hotovou rakouskou selskou polévku rozmixujeme a posypeme nakrájenou pažitkou. Rakouskou selskou polévku podáváme s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Neobee

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rakouská selská polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Rakouská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena