Rajská omáčka podle maminky

Rajská omáčka tak, jak ji vaří moje maminka.


4.078x
45 min
13×

Postup přípravy

Do studené vody dáme bobkový list, kuličky pepře a nového koření, hřebíček, sůl a oloupanou cibuli.Přivedeme k varu,přidáme kousek perníku a rajský protlak.

Na pánvi upražíme asi lžíci másla a 2 lžíce cukru. Upražený cukr přidáme do omáčky. V omáčce rozvaříme masový bujon, ochutíme skořicí a cukrem a octem. Rajskou omáčku zahustíme instantní jíškou nebo moukou rozmíchanou ve vodě. Již jen krátce povaříme. Hotovou rajskou omáčku přecedíme.

Rajskou omáčku podle maminky podáváme s těstovinami, houskovými knedlíky a masovou sekanou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajská omáčka podle maminky

Zpět na recept