Vaření.czReceptyRagú ze srnčího a zeleniny

Ragú ze srnčího a zeleniny

Recept na vynikající hlavní chod ze srnčího masa.


3.29x
45 min

Ingredience

podle potřeby

1 lžičkacukr
1 špetkasůl
5 dkgmáslo
1 kscibule
1 lístkykoriandr
1 lístkybobkový list
1 lžícepolohrubá mouka
1 dlsuché červené víno
5 lžickořenová zelenina
500 dkgsrnčí maso

podle chuti

1 špetkatymián
2 kuličkyjalovec
2 kuličkynové koření
3 kuličkycelý černý pepř

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Srnčí maso odblaníme a nakrájíme na kostky. Na másle nebo tuku osmahneme kořenovou zeleninu, pak přidáme cibuli, maso a osolíme. Srnčí dusíme bez jakéhokoliv podlití, než se zelenina trochu osmaží. Pak přilijeme vývar, přidáme koření a dusíme doměkka. Měkké srnčí vyjmeme, šťávu vysmahneme na tuk a zaprášíme moukou. Mouku upražíme a podlijeme. Provařené ragú procedíme, přidáme zpět maso a dodáme chutí citronové šťávy, přisladíme a přidáme víno, nakrájený koriandr. Ragú ze srnčího a zeleniny podáváme horké. Vhodnou přílohou jsou těstoviny, knedlíky nebo noky.
user-icon

autor Janes

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ragú ze srnčího a zeleniny

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena