Ragú z kuřecích prsou, dušené na pórku s hlívou ústřičnou, připravujeme na bílém víně. Jemnost pokrmu dodá sladká smetana.
3 stroužky | česnek |
1 lžíce | máslo |
1 ks | pórek |
500 g | kuřecí prsa |
100 ml | smetana ke šlehání |
1 svazek | jarní cibulka |
150 ml | bílé suché víno |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
drcený kmín | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
300 ml | drůbeží vývar |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.