Ragout Navarin


3.0931x
120 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, zprudka opečeme na tuku Ceres soft. Přidáme jemně nakrájenou cibulku a ještě chvíli restujeme. Uhasíme rozšlehaným protlakem v hovězím bujonu s bazalkou, hřebíčkem a tymiánem. Necháme hodinku probublávat.
Mezitím si nakrájíme mrkev a zeleninu na kolečka. Brambory oloupeme a nakrájíme na centimetr silné plátky.
Když je maso měkké vyjmeme hřebíček a přidáme kořenovou zeleninu, mrkev a brambory. Opět necháme klokotat dokud nejsou brambory měkké.
Ve finále už jen přidáme česnek a petrželku.
user-icon

autor admin_iva


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ragout Navarin

Zpět na recept