Ragout Navarin


3.0931x
120 min

Ingredience

2 stroužkyčesnek
sůl
500 gbrambory
2 kscibule
tymián
250 gmrkev
bazalka
1 hřebíček
pepř
nasekaná petrželka
2 lžícerajský protlak
500 gkořenová zelenina
1 kghovězí nebo kančí kýty
0.5 lhovězí bujon
tuk na smažení Ceres soft

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, zprudka opečeme na tuku Ceres soft. Přidáme jemně nakrájenou cibulku a ještě chvíli restujeme. Uhasíme rozšlehaným protlakem v hovězím bujonu s bazalkou, hřebíčkem a tymiánem. Necháme hodinku probublávat.
Mezitím si nakrájíme mrkev a zeleninu na kolečka. Brambory oloupeme a nakrájíme na centimetr silné plátky.
Když je maso měkké vyjmeme hřebíček a přidáme kořenovou zeleninu, mrkev a brambory. Opět necháme klokotat dokud nejsou brambory měkké.
Ve finále už jen přidáme česnek a petrželku.
user-icon

autor admin_iva


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ragout Navarin

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena