Rafaelo

Vynikající cukroví, které se co do chuti může měřit s originálem.


4.7279x
150 min
52×

Postup přípravy

Cukr vanilkový i moučkový dáme do misky, společně s máslem a vodou. Necháme rozpustit ve vodní lázni. Směs necháme vychladnout na pokojovou teplotu a přidáme postupně sušené mléko a strouhaný kokos. Vzniklou hmotu dáme do chladničky alespoň na 2 - 3 hodiny ztuhnout.

Z tuhé směsi tvoříme kuličky a do každé zabalíme oloupanou mandli. Kuličky rafaelo obalujeme v kokosové moučce a pak necháme v chladu zatuhnout.

Před podáváním naaranžujeme rafaelo do papírových košíčků.
user-icon

autor ikobla


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rafaelo

Zpět na recept