Radoušovo ucho

Bramborová placka plněná směsí z vepřového masa a zeleniny. Zelný salát udělejte váš oblíbený!


2.9693x
45 min

Ingredience

100 gslanina
- -česnek
- -olej
- -sůl
1 ksvejce
500 gbrambory
- -majoránka
1 kscibule
1 kspórek
150 gmouka hladká
- -pepř mletý
1 kskapie
- -houby sušené
- -omáčka sójová
400 gkýta vepřová
- -moučka škrobová

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nastrouháme, promícháme s vejcem, moukou, solí, pepřem a majoránkou, necháme odpočinout. Pak z těsta na pánvi smažíme placky. Kýtu a slaninu nakrájíme na nudličky, orestujeme na oleji, přidáme nakrájenou cibuli, pórek, kapii a předem namočené houby, osolíme a dusíme. Nakonec vmícháme nasekaný česnek, sójovou omáčku a škrobovou moučku, krátce prohřejeme a touto směsí naplníme připravené bramborové placky, podáváme se zelným salátem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Radoušovo ucho

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.