Radošínské kuře

Dušené kuře na kořenové zelenině, zjemněné vínem. S brambory nebo knedlíkem si pochutnáte.


2.9536x
45 min

Postup přípravy

Kuře rozčtvrtíme. Na vyškvařené slanině podusíme nakrájenou zeleninu a cibuli. Přidáme koření, kůru z citronu, cukr a porce kuřete. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Pak kuře vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, opražíme, přidáme víno a stejné množství vody a povaříme. Potom šťávu scedíme a propasírujeme a vložíme do ní kousky kuřete.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Radošínské kuře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně
K příležitosti
Recepty na dětskou party

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena