Raci vaření

Křehcí ráčci provonění česnekem


2.9729x
45 min

Postup přípravy

Dobře omyté raky vložíme do hlubokého hrnce. Zvlášť svaříme vodu s octem pepřem, solí, bobkovým listem a celou cibulí. Horkým nálevem zalijeme raky, promícháme a necháme vařit 10-15 minut, až docela zčervenají. Pak je vyjmeme, polijeme olejem smíchaným s nasekaným česnekem a petrželkou, promícháme, potřeseme mísou, necháme chvíli odležet a pak podáváme.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Raci vaření

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena