Puncao

Kuřecí kousky naložené v marinádě jsou rychlé a velmi povedené.


3.315x
20 min

Ingredience

1 lžičkasůl
1 lžícesolamyl
1 lžičkachilli
1 lžičkacukr moučka
1 lžícemaggi
1 lžíceolivový olej
1 lžičkakari koření
1 lžičkaworcestrová omáčka
1 lžičkamletý černý pepř
600 gkuřecí řízek

Postup přípravy

Kuřecí řízky omyjeme, nakrájíme na menší kousky (nudličky) a naložíme do marinády. Marinádu si připravíme smícháním oleje, dochucovacích omáček, solamylu a koření. Po 24 hodinách, kdy maso necháme v chladu odležet, už stačí maso pouze osmahnout. Puncao je hotové za pár minut. Puncao podáváme třeba s opékaným bramborem, hranolky, apod., na talíři doplníme čerstvou nakrájenou zeleninou.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Puncao

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena