Půlnoční polévka

Tato polévka se může jíst kdykoliv, takže nejen o půlnoci.


4.712x
75 min

Postup přípravy

Maso vcelku uvaříme ve vodě do poloměkka. Přidáme nakrájené zelí i s nálevem, najemno nakrájenou cibuli, propasírovaný česnek a vaříme, až když je maso měkké.

Potom maso z vývaru vybereme a nakrájíme na kostky. Na pánvi rozehřejeme nakrájenou slaninu, na ní opečeme nakrájenou klobásu, zasypeme sladkou a štiplavou paprikou a spolu s nakrájeným masem dáme do polévky. Polévku podle potřeby dochutíme.

Smetanu přidáváme do půlnoční polévky až na talíři.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Půlnoční polévka

Zpět na recept