Pstruh podle Petra Voka

Recept na chutného pstruha, kterého připravíme na slanině a bílém víně.


4.04x
35 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
150 gmáslo
1 kspstruh
3 dlbílé víno
250 ganglická slanina

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Nejprve opečeme anglickou slaninu na másle. Do vykuchaného pstruha vložíme polovinu opečené slaniny a několik oloupaných stroužků česneku, lehce osolíme a opepříme. Pstruha pak mírně osmažíme na másle z obou stran dozlatova. Pekáček vymažeme máslem, přendáme do něho pstruha z pánve, obložíme ho druhou polovinou slaniny, podlijeme bílým vínem a pečeme asi 15 minut v troubě. Podle potřeby přidáváme víno a kousky másla, případně dochutíme pepřem a solí. Pstruha podle Petra Voka podáváme s vařenými brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pstruh podle Petra Voka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena