Vaření.czReceptyPstruh plněný sekanou petrželkou

Pstruh plněný sekanou petrželkou

Výborná ryba pečená s petrželkou a servírovaná s bramborem.


4.18x
35 min

Postup přípravy

Pstruha očistíme, okořeníme, pokapeme citronem a naplníme co nejvíce sekanou petrželkou. Na pánvi rozpustíme tuk a opatrně opečeme pstruha z obou stran. Opékáme doměkka. Pstruh plněný sekanou petrželkou nejlépe chutná s vařeným bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pstruh plněný sekanou petrželkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena