Prošpikovaný špalíček

Hovězí maso jsme prošpikovali párkem a kouskem slaniny, která celé maso krásně provoní.


3.0642x
90 min

Postup přípravy

Do masa nařízneme nožem několik otvorů a vyplníme je párky a nudličky slaniny, maso převážeme silnou nití, potřeme smetanou a necháme ji vsáknout. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozehřátém tuku ze všech stran. Přidáme cibuli nebo pórek,podlijeme a dusíme pod pokličkou do poloměkka. Šťávu zahustíme moukou, přidáme kečup, na kolečka nakrájená rajčata a pomalu dopečeme. Maso zbavíme nití, nakrájíme na plátky, podlijeme omáčkou a podáváme s brambory nebo rýží.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Prošpikovaný špalíček

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.