Prošpikovaný špalíček

Hovězí maso jsme prošpikovali párkem a kouskem slaniny, která celé maso krásně provoní.


3.0642x
90 min

Postup přípravy

Do masa nařízneme nožem několik otvorů a vyplníme je párky a nudličky slaniny, maso převážeme silnou nití, potřeme smetanou a necháme ji vsáknout. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozehřátém tuku ze všech stran. Přidáme cibuli nebo pórek,podlijeme a dusíme pod pokličkou do poloměkka. Šťávu zahustíme moukou, přidáme kečup, na kolečka nakrájená rajčata a pomalu dopečeme. Maso zbavíme nití, nakrájíme na plátky, podlijeme omáčkou a podáváme s brambory nebo rýží.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Prošpikovaný špalíček

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena