Přírodní vepřová panenka

Vepřové medailonky podle snadného receptu.


4.434x
25 min
3×

Ingredience

600 gvepřová panenka

podle chuti

sůl
čerstvě mletý barevný pepř

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé medailonky. Osolíme, okořeníme čerstvě namletým pepřem.

Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje a vepřovou panenku z obou stran osmahneme, až začne zlatavět. Můžeme podlít vodou a krátce podusit, do výpeku pak vlít smetanu na vaření a zahustit jíškou.

Ale my máme rádi přírodní "suchou" variantu. Přírodní vepřovou panenku podáváme s vařeným bramborem a doplníme tatarskou omáčkou.

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Přírodní vepřová panenka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.