Vaření.czReceptyPřírodní řízek se šťávou

Přírodní řízek se šťávou

Recept na rychlou večeři. Nedostatek času mě donutil zkusit něco z polotovarů. A povedlo se!


3.29x
30 min

Ingredience

4 plátkyvepřové maso
1 balíčekšťáva k vepřovému masu Knorr

podle potřeby

olej
voda

podle chuti

sůl
čerstvě mletý pepř

na obalení

solamyl

Postup přípravy

Vepřové plátky z kýty či kotlety, může být i kuřecí řízek, naklepeme, osolíme, opepříme čerstvým mletým barevným pepřem a obalíme jemně v solamylu. Vepřové plátky opečeme na pánvi na rozpáleném oleji. Mezitím si připravíme šťávu k vepřovému masu podle návodu na obalu. Do hotové šťávy vložíme opečené maso, chvíli povaříme, ještě opepříme a na závěr ochutíme čerstvě mletým barevným pepřem. Přírodní řízek se šťávou podáváme s vařenými brambory.
user-icon

autor DANDULA

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Přírodní řízek se šťávou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena