Přírodní krkovice se sázeným vejcem a fazolkami

Přírodní krkovice podávaná se sázeným vejcem a fazolkami. Snadný recept na vydatný hlavní chod.


4.08x
60 min

Postup přípravy

Plátky vepřové krkovice osolíme, opepříme, lehce poprášíme mletou paprikou a naklepeme. Plátky krkovice osmažíme na pánvi na troše oleje.

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, slaninu nakrájíme na kostičky a zelené fazolky na kousky. Na trošce másla zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme pokrájenou slaninu a fazolky. Orestujeme a necháme zvolna fazolky prohřát. Zvlášť na pánvi usmažíme volská oka.

Na osmaženou krkovici dáme plátek sýra, šunky a volské oko, přidáme fazolky s cibulí a slaninou.

Přírodní krkovici se sázeným vejcem a fazolkami podáváme s osmaženými brambory s cibulí.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Přírodní krkovice se sázeným vejcem a fazolkami

Zpět na recept