Pražský závitek

Závitky z hovězího maso jsou plněné nádivkou z vajec, salámu a žampiónů.


3.0511x
90 min

Postup přípravy

Do míchaných vajíček přidáme nakrájený salám, žampiony a osolíme. Nakrájené plátky masa dobře rozklepeme, osolíme, opepříme a nádivkou z vajec naplníme závitky, zatočíme a upevníme párátkem. Na tuku osmažíme cibulku, závitky v ní opečeme, zalijeme trochou vývaru a dusíme doměkka. Závitky vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vývarem a provaříme. Šťávu přecedíme na závitky a společně povaříme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pražský závitek

Zpět na recept