Vaření.czReceptyPravé španělské gazpacho

Pravé španělské gazpacho

Originální recept na výbornou španělskou polévku.


4.646x
30 min
1×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
9-10 ksrajče
5 lžicolivový olej
1 kssalátová okurka
3 plátkytmavý chléb

podle chuti

sůl
chilli
čerstvá bazalka
mletý černý pepř

Postup přípravy

Rajčata prudce spaříme a necháme vychladnout. Česnek oloupeme a prolisujeme. Mezitím oloupeme okurku a nakrájíme ji na kostky. Spařená rajčata oloupeme a také nakrájíme na stejně velké kousky. Přidáme chléb přelitý olivovým olejem a lístky čerstvé bazalky. Ochutíme česnekem, chilli, solí, pepřem a všechno rozmixujeme. Pravé španělské gazpacho necháme vychladnout a můžeme podávat s toastem opečeným nasucho. Gazpacho na talíři ozdobíme čerstvou bazalkou.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pravé španělské gazpacho

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Španělská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena