Porubské ragú

Výborné kuřecí ragú, které nejlépe umí jedno sluníčko z Poruby.


3.272x
35 min

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Maso nakrájíme na kousky. Na rozpáleném oleji orestujeme cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme gyros, podlijeme trochu vody a dusíme. Když je maso měkké, přidáme na nudličky nakrájenou papriku. Mezitím si spaříme rajčata, oloupeme je a nakrájíme na kousky. Když je téměř měkká i paprika, přidáme rajčata a asi 5 min vaříme. Pak zahustíme směs škrobem rozmíchaným ve smetaně. Provaříme ještě asi 5 minut.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Porubské ragú

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena