Porubské ragú

Výborné kuřecí ragú, které nejlépe umí jedno sluníčko z Poruby.


3.272x
35 min

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Maso nakrájíme na kousky.

Na rozpáleném oleji orestujeme cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme gyros, podlijeme trochu vody a dusíme.

Když je maso měkké, přidáme na nudličky nakrájenou papriku.

Mezitím si spaříme rajčata, oloupeme je a nakrájíme na kousky. Když je téměř měkká i paprika, přidáme rajčata a asi 5 min vaříme.

Pak zahustíme směs škrobem rozmíchaným ve smetaně. Provaříme ještě asi 5 minut.

user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Porubské ragú

Zpět na recept