Pórek s mletým masem

Jednoduchý a nenáročný recept na hovězí maso s pórkem z tlakového hrnce.


2.9861x
30 min

Postup přípravy

Pórky očistíme. Zvadlé části a svrchní vrstvu pórku odstraníme. Pak pórek podélně rozřízneme a pod studenou tekoucí vodou jej dobře propláchneme, aby uvnitř nezůstala hlína.

Omytý pórek nakrájíme. Mleté maso rozdrobíme - rozdělíme na menší kousíčky.

V tlakovém hrnci rozehřejeme olej a vsypeme pórek. Krátce jej podusíme a přidáme mleté maso. Maso krátce opečeme, zaprášíme moukou, směs osolíme, opepříme a promícháme. Pórek s mletým masem podlijeme vývarem a přikryjeme a v tlakovém hrnci je vaříme asi 20 minut.

Pórek s mletým masem podáváme s bramborem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pórek s mletým masem

Zpět na recept