Pórek s mletým masem

Jednoduchý a nenáročný recept na hovězí maso s pórkem z tlakového hrnce.


2.9861x
30 min

Postup přípravy

Pórky očistíme. Zvadlé části a svrchní vrstvu pórku odstraníme. Pak pórek podélně rozřízneme a pod studenou tekoucí vodou jej dobře propláchneme, aby uvnitř nezůstala hlína. Omytý pórek nakrájíme. Mleté maso rozdrobíme - rozdělíme na menší kousíčky. V tlakovém hrnci rozehřejeme olej a vsypeme pórek. Krátce jej podusíme a přidáme mleté maso. Maso krátce opečeme, zaprášíme moukou, směs osolíme, opepříme a promícháme. Pórek s mletým masem podlijeme vývarem a přikryjeme a v tlakovém hrnci je vaříme asi 20 minut. Pórek s mletým masem podáváme s bramborem.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pórek s mletým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena