Recept na masovou pomazánku z měkoučkého vepřového masa se vám bude určitě hodit. Pomazánku si můžete dát ke svačině, večeři nebo prostě jen tak.
Hodnocení
0.0
/ 5 (0x)
Doba přípravy
10 min
Ingredience
1 špetka
sůl
0.5 ks
cibule
1 kelímek
žervé
2 ks
okurka sterilovaná
1 lžíce
dijonská hořčice
1 balení
vepřové maso ve vlastní šťávě
Postup přípravy
Cibuli a sterilované okurky nakrájíme na jemno. Přidáme balení vepřového masa ve vlastní šťávě a vidličkou rozmačkáme v misce společně s cibulí a okurkami. Pak přidáme dijonskou hořčici a žervé a opět rozmačkáme vidličkou. Pomazánku osolíme podle chuti.
Pomazánka z vepřového masa ve vlastní šťávě skvěle chutná s čerstvým chlebem.
Časová náročnost přípravy tohoto jídla je asi 10 minut.