Pomazánka z krůtího masa

Ne vždy se podaří sníst celou krůtu. Proto přináším recept na zužitkování zbytků.


3.056x
25 min

Postup přípravy

Cibuli, česnek a papriku očistíme. Cibuli nasekáme najemno, papriku nakrájíme na nudličky a česnek utřeme. Rajčata nakrájíme na osminky. Podle chuti je můžeme oloupat.

Na pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm cibuli. Vsypeme papriku a rajčata. Směs osolíme a krátce podusíme. Potom přidáme vejce a mícháme do zhoustnutí.

Na masovém strojku umeleme krůtí maso včetně kůží, anglickou slaninu i zeleninu s vejci. Přidáme tatarskou omáčku, sůl, pepř, utřený česnek a vše dobře promícháme.

Pomazánku z krůtího masa podáváme na tmavém pečivu se zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pomazánka z krůtího masa

Zpět na recept