Pomazánka z krůtího masa

Ne vždy se podaří sníst celou krůtu. Proto přináším recept na zužitkování zbytků.


3.056x
25 min

Postup přípravy

Cibuli, česnek a papriku očistíme. Cibuli nasekáme najemno, papriku nakrájíme na nudličky a česnek utřeme. Rajčata nakrájíme na osminky. Podle chuti je můžeme oloupat.

Na pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm cibuli. Vsypeme papriku a rajčata. Směs osolíme a krátce podusíme. Potom přidáme vejce a mícháme do zhoustnutí.

Na masovém strojku umeleme krůtí maso včetně kůží, anglickou slaninu i zeleninu s vejci. Přidáme tatarskou omáčku, sůl, pepř, utřený česnek a vše dobře promícháme.

Pomazánku z krůtího masa podáváme na tmavém pečivu se zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pomazánka z krůtího masa

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena