Občas se stane, že nám zbude kus hovězího masa. Pokud řešíte stejný problém, vyzkoušejte chutnou pomazánku.
Hodnocení
3.1
/ 5 (78x)
Doba přípravy
15 min
Chutnalo
1x
Ingredience
1 ks
cibule
1 lžíce
hořčice
60 g
anglická slanina
1 kelímek
tatarská omáčka
1 ks
brambory vařené
300 g
vařené hovězí
podle chuti
sůl
vegeta
mletý černý pepř
Postup přípravy
Maso, slaninu a bramboru umeleme na masovém strojku. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Maso, slaninu a brambory smícháme s cibulí, hořčicí a tatarskou omáčku. Důkladně promícháme.
Podle chuti hovězí pomazánku osolíme, opepříme a zvýrazníme vegetou.
Pomazánka z hovězího masa mažeme na tmavý chléb a zdobíme kolečkem cibule, plátkem rajčete a proužkem papriky.