Masová pomazánka namazaná na krajíčky chleba a ozdobená ředkvičkami chutná skvěle.
Hodnocení
5.0
/ 5 (9x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
Podle chuti
Sůl
Pažitka
Ostatní
Cibule1-2 ks
Hořčice1 lžíce
Anglická slanina50 g
Okurky kyselé2 ks
Vejce natvrdo2 ks
Mletý černý pepř
Pomazánkové máslo2 lžíce
Vařené hovězí250 g
Na ozdobu
Ředkvičky
Postup přípravy
Vařené hovězí maso z polévky pomeleme spolu s anglickou slaninou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, stejně tak kyselé okurky a vařená vejce. Pažitku nasekáme.
Maso přendáme do misky, přidáme hořčici, cibuli, okurky, pažitku, vejce, pomazánkové máslo a podle chuti osolíme a opepříme.
Pomazánku necháme v chladu odležet. Pomazánku z hovězího mažeme na čerstvý chléb a ozdobíme kolečky ředkviček.