Pomazánka alá Jirka

Tuto pomazánku mám od svého kamaráda, který velmi dobře vaří a nikdy mi nedoporučil nic špatného. A u nás měla tato pomazánka velký úspěch.


3.0150x
60 min

Postup přípravy

Hovězí maso uvaříme a vývar použijeme na výbornou domácí polévku. Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Studené hovězí maso umeleme spolu s oloupanými vajíčky a kyselými okurkami na masovém mlýnku. Do směsi vmícháme hořčici a podle chuti osolíme a opepříme. Pomazánku natíráme na tmavý chléb.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pomazánka alá Jirka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena