Recepty
Magazín
Fotorecepty
Kuchařky
Grilování
Přihlásit se
Vaření.cz
Recepty
Pomazánka á la Côte d´Azur
Přidat fotografii
Pomazánka á la Côte d´Azur
Hodnocení
3.0
/ 5 (898x)
Doba přípravy
20 min
Ingredience
100 g
tuňák ve vlastní šťávě
3 lžíce
kysaná smetana
špetka soli
5
vejce natvrdo
3 lžíce
rostlinný margarín
1 lžička
ostrý kečup
Postup přípravy
Rostlinný margarín Alfa vital rozmícháme se smetanou, kečupem a solí do hladka, přidáme nastrouhaná vejce a vidličkou rozmačkaného tuňáka. Vše promícháme a necháme alespoň 2 hodiny odležet v chladničce. Podáváme s čerstvou bagetou.
Užitečné tipy do kuchyně
Kolik váží bílek?
Jak zpracovat vlašské ořechy?
Autor:
admin_iva
Chutnalo mi
Nechutnalo mi
Přidat do mých receptů
Vytisknout recept
Poslat e-mailem
Sdílet na Facebooku
Připnout na Pinterest
Podobné recepty
Noky s krůtím masem a se žampiony
Hlavní chody
0,0
(0x)
45
min
Cuketové placky se špekem a klobásou
Přílohy
0,0
(0x)
Cuketová limonáda s limetkou
Nápoje
0,0
(0x)
15
min
Reklama
Cuketový perník
Moučníky
0,0
(0x)
45
min
Nilský okoun na grilu
Hlavní chody
0,0
(0x)
10
min
Recept najdete v kuchařkách
Moje kuchařka
4 receptů
Ala
Moje kuchařka
1526 receptů
Ajika
Moje kuchařka
894 receptů
irena.oborilova
Moje kuchařka
720 receptů
aivi.b
Reklama
MIRKOVA KUCHAŘKA-
7757 receptů
kelt
Hlavní nabídka
Úvod
Recepty
Fotorecepty
Kuchařky
Magazín
Rady
Slovník pojmů
Kontakt
Další odkazy
Podmínky služby Vaření.cz
Cookies
Nastavení soukromí
Ochrana osobních údajů
Zpracování osobních údajů
Volné pozice
Zpravodajství a služby
Aktuálně.cz
HN.cz
Ekonom
Žena
Centrum
Celebrity
Práce
Televizní program
Centrum.cz
|
Atlas.cz
Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena