Recepty
Magazín
Fotorecepty
Kuchařky
Přihlásit se
Vaření.cz
Recepty
Pomazánka á la Côte d´Azur
Přidat fotografii
Pomazánka á la Côte d´Azur
Hodnocení
3.0
/ 5 (898x)
Doba přípravy
20 min
Ingredience
100 g
tuňák ve vlastní šťávě
3 lžíce
kysaná smetana
špetka soli
5
vejce natvrdo
3 lžíce
rostlinný margarín
1 lžička
ostrý kečup
Postup přípravy
Rostlinný margarín Alfa vital rozmícháme se smetanou, kečupem a solí do hladka, přidáme nastrouhaná vejce a vidličkou rozmačkaného tuňáka. Vše promícháme a necháme alespoň 2 hodiny odležet v chladničce. Podáváme s čerstvou bagetou.
Tipy, které při přípravě oceníte
Aby hrášek neztratil vařením barvu
Jak vybírat chřest?
Autor:
admin_iva
Chutnalo mi
Nechutnalo mi
Přidat do mých receptů
Vytisknout recept
Poslat e-mailem
Sdílet na Facebooku
Připnout na Pinterest
Podobné recepty
Grilované krevetové špízy se salátem a bagetkou
Hlavní chody
0,0
(0x)
30
min
Svěží dezert s ovocem a mascarpone
Dezerty
0,0
(0x)
60
min
Houbové ravioli s jarní cibulkou a parmezánem
Hlavní chody
0,0
(0x)
60
min
Barevné donuty
Moučníky
0,0
(0x)
160
min
Velikonoční linecké cukroví
Cukroví
0,0
(0x)
60
min
Bezmasá velikonoční nádivka s medvědím česnekem
Hlavní chody
0,0
(0x)
75
min
Recept najdete v kuchařkách
Moje kuchařka
4 receptů
Ala
Moje kuchařka
1526 receptů
Ajika
Moje kuchařka
776 receptů
asa
Moje kuchařka
894 receptů
irena.oborilova
Moje kuchařka
720 receptů
aivi.b
MIRKOVA KUCHAŘKA-
7757 receptů
kelt
Hlavní nabídka
Úvod
Recepty
Fotorecepty
Kuchařky
Magazín
Rady
Slovník pojmů
Kontakt
Další odkazy
Všeobecné podmínky
Cookies
Nastavení soukromí
Ochrana osobních údajů
Zpracování osobních údajů
Volné pozice
Zpravodajství a služby
Aktuálně.cz
HN.cz
Ekonom
Žena
Centrum
Celebrity
Práce
Televizní program
Centrum.cz
|
Atlas.cz
Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena